Къде се намира моторчето което задеиства централното на колата спешно ми трябва oтговор ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 146 въпрос за централно заключване
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от luxe23 Покажи съобщениеКаде се намира моторчето което задеиства централното на колата спешно ми трябва oтговорр ?146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
-
Първоначално публикувано от luxe23 Покажи съобщениеКъде се намира моторчето което задеиства централното на колата спешно ми трябва oтговор ?166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
146
Купил съм си ето такава джаджа http://prodavalnik.com/modul-s-distantsionno-i6645625 и искам да си я поставя ако може някои да помогне как ще стане защото пише че трябва да я свържа към моторчето на централното ?
Comment
-
Това се монтира в самото табло, от лявата страна на волана. Там са кабелите за контрол на централното. Предполагам има ел схема към него, но не знам до колко разбираш сам да си го направиш това защото не е много лесно. Лично мое мнение е да инвестираш още някой лев и да ти постави електричар.
Comment
-
Щом не разбираш, не се захващай сам, сериозно. Може здраво да оакаш инсталацията. Иди при някой алармаджия, или поне да ти помага някой с елементарни електротехнически умения. Тия неща във форум/скайп не се учат, трябва си четене и пипане.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
колегата tonov е много прав.щом не си се занимавал,не се захващай.аз с това се занимавам ама как да ти обясня във форум...все едно да ти обясня занаятнито знам какво си купил и искаш да свържеш,нито помня кой бяха управляващите на 146.Отиди при алармаджия,едва ли ще ти вземат много за свързване,щом е само управление на централно...
Comment
Comment